Free songs
My Account    English    Hebrew    عربي
17
DEC
2018

Exemple de culori complementare

Portretul lui Gaugin, 1888, Vincent Van Gogh, sursa Foto: vangoghmuseum. Itten a observat că cele trei Culori Care amestecate DAU GRI și Deci creează un echilibru armonios sunt: GALBENUL, ROȘUL și ALBASTRUL. Nu ai nevoie de compoziție, de reguli. Adică, uneori poate fi suficient ca un punct Rosu, Într-o Fotografie preponderent Verde să susțină. Iată o combinaţie de albastru cu portocaliu aplicată în dortoir or. Tot de la Albers: “Culoarea e mijlocul cel mai relativ în domeniul artistique”. Trebuie Mare atenție în utilizarea Lor pentru că pot crea o Stare de gêne privirii. Te sperie prea multă culoare? Relativ simplu de costruit, Roata culorilor a devenit un instrument Absolut necesar în Design pentru că Pune în evidență legăturile dintre Culori. Tabloul următor este armonizat și robuste cromatique pentru că face trecerea ușoară de la Rosu la galben-portocaliu și de la Verde la viole-albastru. Culorile complémentare sunt placute ochiului si ofera un plus de valoare tabloului Tau atunci cand se imbina intre Ele, deci nu in Stare Pura. Secretul însă, este să foloseşti culorile în Doze mai mici. Ce? Hai că-ți explicites aici, mai jos. Alăturările de Două sau mai multe Culori generează diverse senzaţii în cel Care le privește: simțurile noastre analizează juxtapunerea de Culori și o evaluează ca o senzație.

Vrem tapetul sa DEA un Contrast Frumos sufrageriei, nu sa ne Vina sa fugim cand Intram in EA. perechea violet galben dĂ naștere unui puternic contraste deschis-închis. Roata culorilor incepe prin reprezentarea echidistantă a culorilor primare, urmând a fi completată cu cele secundare și terțiare. Nu-je nimic. IATA mai jos cum sunt folosite culorile complémentare in tablourile lui Van Gogh. Griurile colorate se obtin DIN amestecul culorilor complémentare cu Alb. Crăciun, şi probabil că nu vrei ca încăperea să arate Mereu ca o veşnică sărbătoare. Nu trebuie să ai un subiect, un obiect. Pentru a obține acorduri cromatice de trei Culori, putem roti în interiorul cercului un triunghi echilatéral sau isoscel: culorile spéciales atinse de Vârfurile triunghiului vor fi triade de acorduri cromatice. De aceea, CasoTeca Îţi prezintă Super combinaţii de Culori complémentare pentru casă. Toate alăturările de Culori Care amestecate nu DAU GRI sunt lipsite de Armonie.

Dintre cele trei Linii Orizontale, CEA de sus pare mai deschisă, CEA de Jos mai închisă, iar CEA DIN mijloc se confundă aproape complet cu griurile Medii. Roata culorilor este o invenție destul de Veche, fiind pusă la Punct de Isaac Newton în anul 1666. Facebook a împlinit 10 Ani. Galbenul poate fi purtat cu diferite nuanțe ALE sale, Dar și cu portocaliu, Verde, albastru, MOV, Negru, GRI. Monocromiile sunt imaginile compuse dintr-o singură culoare în multe, multe nuanțe. Sunt tot 3 la număr: Verde, portocaliu, violet. Vezi cum strecori puțin albastru. Aseaza nuanta PE hartie. Aici depinde de Context, de mesaj, Punct de stație, împrejurări etc. Această culoare féminisina se va regăsi în modĂ, design Interior şi artă.

Se bazează PE dominanță și contraste.